Met deze tip kun je het vanavond al langer uithouden in de slaapkamer!

Je kent het wel, de eerste paar dates met dat leuke meisje dat je hebt ontmoet zijn helemaal goed gegaan. Jullie hebben eerst gezellig een drankje gedaan op de eerste date, op de tweede date zijn jullie misschien wat gaan eten of naar de bios gegaan en nu is het tijd voor de derde date.

langer in bed volhoudenJe bent bij haar thuis uitgenodigd, of je hebt haar bij jou thuis uitgenodigd. De kans dat er vanavond wat meer gaat gebeuren dan alleen maar zoenen zit er dik in. Super spannend natuurlijk, want jullie gaan elkaar zo nog beter leren kennen. Maar als je al een tijdje droog staat als man, kan het zijn dat de opwinding je iets teveel wordt en je een snel klaarkomen probleem hebt.

Dat is natuurlijk iets dat je wilt voorkomen. Je wilt een goede indruk maken de eerste keer dat je het bed deelt met een nieuwe partner, zeker als man zijnde. Kun je er ├╝berhaupt iets aan doen als het allemaal te snel gedaan is? Wij geven je een paar tips die je direct kunt toepassen.

De start/stop methode

Dit gaat niet over een nieuw model auto met start/stop techniek, maar over een methode om de ejaculatie uit te kunnen stellen. In feite is het een manier om meer controle over je zaadlozing te krijgen. De naam zegt eigenlijk al voldoende. Het is belangrijk om hier eerst zelf even wat mee te oefenen, want zo doe je het niet voor het eerst met je nieuwe bedpartner.

Je kunt dit oefenen door jezelf te bevredigen en op het moment dat je voelt dat het teveel wordt, gewoon even te stoppen. Zo leer je ten eerste het punt goed te herkennen en je raakt er iets minder opgewonden van als je bezig bent. Ook kan het ervoor zorgen dat je orgasme op het moment dat je het toelaat een stuk heftiger is. Dubbel plezier dus!